Over Autohuis Mulder

Ervaar het verschil bij onze autodealer in Nederland – waar uitzonderlijke service, ongeëvenaarde selectie en passie voor de auto-industrie samenkomen om een onvergetelijke ervaring voor onze gewaardeerde klanten te creëren.

Ons team

Jantina Mulder

Eigenaresse

Johannes Mulder

Algemeen medewerker

Pure passie

Autohuis Mulder is ontstaan uit een pure passie voor auto’s. Eigenaar Peter Mulder volgde als tiener een opleiding tot monteur en richtte zijn pijlen daarna op de verkoop van auto’s. „Het voordeel van mijn start als monteur, is dat ik hierdoor veel technische kennis in huis heb. Mijn hart ligt toch vooral bij de verkoop van auto’s.”

Ervaring

Ervaring in de verkoop deed hij op bij verschillende autobedrijven in Friesland, Groningen en Drenthe. In 2018 startte hij vanuit huis als zelfstandige met de in- en verkoop van auto’s. Dat liep zo goed, dat hij al snel meer ruimte nodig had. Deze werd in 2021 gevonden aan de Turfsteker 2 in Haulerwijk op een steenworp afstand van zijn woning

Transparantie

„Ik heb hier alle ruimte om een brede voorraad occasions te presenteren. In een ontspannen sfeer, waarbij transparantie, kwaliteit en eerlijke prijzen voorop staan, evenals het opbouwen van lange termijnrelaties. Mijn klanten krijgen de tijd om te beslissen over een eventuele aankoop, ook als het een specifieke zoekopdracht betreft. Hier zitten geen verplichtingen aan.”

Alle merken auto’s

Autohuis Mulder richt zich op alle merken auto’s. Zes dagen in de week staan wij voor onze klanten klaar. Zijn er specifieke wensen, dan kunt u rekenen op ons uitgebreide netwerk wat wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Autohuis Mulder is erkend door de RDW en aangesloten bij de stichting Nationale Autopas (NAP) en VASS lid.

Our team

Bent u op zoek naar een mooie auto? En wilt u daarbij persoonlijk geholpen worden?

Dan verwelkomen we u graag bij Autohuis Mulder. De koffie staat klaar!