Algemene Voorwaarden van Autohuis Mulder

Laatst Bijgewerkt: 22 Feb 2024

Inleiding

Welkom op de website van Autohuis Mulder. Door onze site te bezoeken, gaat u akkoord met deze Algemene Voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bezoekers en gebruikers van onze site.

Over Autohuis Mulder

Autohuis Mulder is een vooraanstaande autodealer die een breed scala aan voertuigen en gerelateerde diensten biedt. Ons doel is om uitzonderlijke service en kwaliteitsvoertuigen te leveren aan onze klanten.

Gebruik van de Website

Deze website is bedoeld voor persoonlijke en informatieve doeleinden. Elk ongeautoriseerd gebruik, zoals hacken, het verspreiden van virussen, of andere vormen van misbruik, is strikt verboden.

Intellectuele Eigendomsrechten

Alle inhoud op deze website, inclusief teksten, afbeeldingen en logo's, zijn eigendom van of in licentie gegeven aan Autohuis Mulder en worden beschermd door intellectueel eigendomsrecht.

Verantwoordelijkheden van de Gebruiker

Gebruikers van deze website dienen zich te onthouden van frauduleuze activiteiten, misbruik van informatie en andere illegale gedragingen.

Privacybeleid

Wij respecteren uw privacy. Raadpleeg ons Privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens beheren en beschermen.

Informatie over Producten en Diensten

De informatie over voertuigen en diensten op onze website kan veranderen en is mogelijk niet altijd actueel.

Prijzen en Beschikbaarheid

Prijzen en de beschikbaarheid van voertuigen zijn onderhevig aan veranderingen en kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Garantie en Aansprakelijkheidsbeperking

Wij bieden geen garanties voor de nauwkeurigheid van de informatie op deze website en beperken onze aansprakelijkheid voor fouten, externe links en dergelijke tot het maximale, wettelijk toegestane.

Onze website kan links bevatten naar websites van derden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of het privacybeleid van deze externe sites.

Wijzigingen in de Algemene Voorwaarden

Autohuis Mulder behoudt zich het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment te wijzigen. De actuele versie is altijd beschikbaar op onze website.

Contact

Voor vragen over deze Algemene Voorwaarden kunt u contact met ons opnemen via +316 19 96 95 79