Over Autohuis Mulder

Over Autohuis Mulder

Eerlijke handel, nette occasions en absolute passie voor auto’s.

Voor inkoop & verkoop automobielen

Ook help ik u bij het inkopen van uw auto mocht deze niet bij ons te koop staan. Bemiddeling in aankoop. Consignatie verkoop van uw auto. Wij willen uw auto verkopen tegen een vooraf bepaalde reële prijs.

  • Autohuis Mulder Haulerwijk
  • Autohuis Mulder Haulerwijk
  • Autohuis Mulder Haulerwijk
  • Autohuis Mulder Haulerwijk

Staat uw auto niet bij ons te koop?

Dan gaan we hier naar op zoek.
Doordat we een zeer groot netwerk hebben opgebouwd kunnen we over alle auto’s beschikken, zonder dat hier verplichtingen voor u aanzitten.

Ervaren

Begonnen als 15 jarige in de autobranche, alle facetten mogen ondervinden, verkoop is toch het gene wat me het meeste trok en hier heb ik mijn zinnen op gezet. Monteur, junior verkoper, bedrijfsleider, 2 keer opstarten van nieuwe autobedrijven.

Betaalbaar

Nu hebben we ons droomhuis klaar en willen we vanuit onze “thuishaven” de klanten bedienen in een ontspannen sfeer. Leuke nette en betaalbare auto’s tegen een goede prijs.

Betrouwbaar

Alle auto’s worden geadverteerd met echte Kilometers (NAP). We zijn erkend door het RDW en aangesloten bij stichtingen NAP.

De oprichter

Na jarenlang overwegen is dan eindelijk in 2018 Autohuis Mulder opgericht. De perfecte manier om passie voor auto’s over te brengen op klanten!

Op zoek naar een auto?

Bekijk het huidige aanbod occasions of neem vrijblijvend contact met ons op als u op zoek bent naar iets specifieks.

NAAR CONTACT